donderdag 20 november 2014

Weet jij al wat je gaat dragen tijdens de feestdagen??Het lijkt nog zo ver weg maar over 10 dagen is het al weer zover. Dan begint de feestmaand met Sinterklaas, diverse borrels, Kerstdagen en als afsluiter de start van het nieuwe jaar. De decembermaand is traditioneel voor iedereen een drukke maand.


Denk nu dus vast na over wat te dragen, zodat alles klaar hangt in je kast en je er slechts een setje hoeft uit te trekken. 

Eenvoudig en toch altijd functioneel is de Little Black Dress. Leuk te combineren met een jasje voor de zakelijke look, een vest voor de cosy look, een spijkerjasje voor de schoolplein look, maar ook met een mooie ketting, armband, clutch en hakken voor de feestelijke look. Oftewel mogelijkheden te over en dus eigenlijk perfect voor de Decembermaand.

Cosy
Sportief/Dagelijks

Heb je nu geen zin om op zoek te gaan naar die perfecte Little Black Dress, maak hem dan zelf. Any Dress biedt workshops waarin je je eigen Little Black Dress kunt maken en naar eigen wensen kan samenstellen. 

Is het nu zo dat je hier zelf geen tijd voor hebt of het niet aandurft geef dan je bestelling aan Any Dress en laat de jurk voor je maken, zodat die perfecte Little Black Dress straks voor het grijpen hangt.

Zakelijk
Feestelijk

Fijne decembermaand gewenst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie :)