donderdag 7 mei 2015

Dezelfde jurk 1.4

Een week of twee geleden was het de eerste rokjesdag van het jaar. Mooi weer dus :). 

Tegelijkertijd had ik die dag een afspraak bij de kapper. Al een tijdje liep ik met de gedachten dat ik het wel weer eens anders wilde. Mijn haar was te lang, hing er maar een beetje bij en gaf me totaal niet meer een lekker gevoel.

Dus mijn verzoek bij de kapper een nieuw en pittig kapsel! In plaats van alleen een nieuw kapsel kreeg ik een mini metamorfose. Zo werden mijn nagels gelakt, en kreeg ik een andere make-up look. Heerlijk genoten van al deze verwennerij. 


Mini metamorfose

Heerlijk geïnspireerd kwam ik bij de kapper vandaan. Bij een nieuw look, hoort ook een nieuw jurk! Nou ja nieuw, ik pakte er toch weer mijn vertrouwde patroon bij.

Deze keer besloot ik een tailleband in een separate kleur toe te voegen in het model. Omdat dit de jurk toch enigszins somber maakt, heb ik nog een taille-riem/lint in een kleur uit het patroon toegevoegd. En zie hier het resultaat van mijn lentekriebels. 
Voor de tailleband gebruikte ik een zwarte Punta Di Roma en een groen satijnlint welke ik in de zijnaad heb meegestikt. De stof komt bij de groothandel vandaan en is indien gewenst in de webshop van Any Dress verkrijgbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie :)