donderdag 15 oktober 2015

Een tweede leven voor Mickey :) (2.2)

Wil jij weten hoe Mickey aan een tweede leven komt? 

Dit blog is een combinatie van twee eerdere blog onderwerpen namelijk 'Herontdekking van een kledingstuk' en 'Maak je eigen jurk in ....'

Mickey zat op een T-shirt wat niet goed meer paste. Daarop besloot ik Mickey uit te knippen en te hergebruiken op een nieuw kledingstuk. Ik knipte Mickey eerst grof uit het T-shirt en voorzag de achterzijde met dubbelzijde vlies. En knipte hem toen netjes langs de randjes uit.
Vervolgens knipte ik het patroon van de 'Maak je eigen jurk....' uit de vrolijke Fantasy Ruit Roze welke ook in de webshop van Any Dress verkrijgbaar is. 


Met wat liefdevolle warmte streek ik Mickey op zijn nieuwe ondergrond en stikte hem daarna op het randje door. Zo kreeg Mickey ook een grappige achterkant ;)
Nog even de jurk in elkaar zetten. Het uiteindelijke resultaat is een 'jurk in 1 dag' met een stukje herontdekking van een kledingstuk en een nieuw leven voor Mickey. Ook leuk met een vrolijke blazer voor een wat zakelijkere look!Nu ben ik benieuwd, herontdek jij ook wel eens een kledingstuk??

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie :)