woensdag 3 februari 2016

Dezelfde jurk 1.6, Bal Masque

Deze keer was dezelfde jurk een snelle oplossing. Want daarvoor is dit patroon uitermate geschikt. Gezien het feit dat ik het patroon al vele malen heb gebruikt, weet ik inmiddels precies waar ik wat kan of wil veranderen.

In december was namelijk onze laatste dansles van de cursus Salsa Intermediate 3. Nu houdt Salsa Ventura wel van een feestje en dus was het verzoek om de laatste les gekleed te komen in het rood of zwart met als thema 'Bal Masque'.


Leuk verzoek natuurlijk, alhoewel ik hou niet zo van verkleedpartijtjes, maar je moet het maar net hebben. En dat had ik dus niet. Ik draag geen zwart, dus geen optie, dan maar een rode jurk.

Gezien het korte tijdsbestek van slechts een week, haalde ik het patroon te voorschijn, knipte de top. En veranderde de rok. Ik wilde de rok namelijk wat meer swing geven. Dus knipte ik aan de achterzijde de rok een stuk langer. 

Naaide de jurk snel in elkaar en zo stond ik een week later conform verzoek, netjes in een zwierige rode jurk en masker op de dansvloer. 


Zo zie je dus maar hoe handig het is om een makkelijk en betrouwbaar patroon achter de hand te hebben :)  Hebben jullie ook zo'n patroon??

Helaas is het gemaakte filmpje te groot om in dit blog te kunnen plaatsen, dus onderstaand nog een foto van de jurk in actie ;)Wil je meer lezen over hoe je eenzelfde patroon steeds opnieuw kunt gebruiken, lees dan de volgende blogs, dezelfde jurk 1.5, dezelfde jurk 1.4, dezelfde jurk 1.2, dezelfde jurk 1.1 en dezelfde jurk 1.0


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie :)