dinsdag 22 november 2016

Workshop jurk, mijn beleving.Het leek mij leuk om jullie eens te vertellen hoe ik de workshop 'Maak je eigen jurk in 1 dag' zelf beleef.

Na een kop koffie laten de dames zich door mij een beetje ongemakkelijk opmeten. Gelukkig zijn het slechts een aantal getallen, want bij een op maat gemaakte jurk zie je daar niets van.

Ik teken op het whiteboard het patroon uit en de dames tekenen met mij mee. Tijdens het tekenen ontwerpen ze ook hun eigen jurk, door te kiezen uit 3 soorten halzen, 3 soorten mouwen en 3 soorten rokdelen. Al snel komen de ohhh's en aahhh's. Altijd heel grappig om mee te maken.

Enthousiast gaan de dames aan de slag. Beginnend met het kiezen van een leuke stof. We houden de stoffen voor en bekijken in de spiegel wat elke stof, kleur of print voor de dame doet. Zo wordt er een weloverwogen keuze gemaakt ;)

We knippen, spelden, en naaien. Al snel zijn de dames enthousiast en trots. Na de eerste pas zijn er al brede glimlachen op de gezichten te zien. Met als resultaat aan het einde van de middag trotse dames, verbaasde dames, blije dames, oh ja en natuurlijk een hele leuke jurk!!!

Uiteindelijk gaan de dames met een stralende glimlach de deur uit. Afgelopen zaterdag mocht ik het ook weer beleven. De blijdschap van de dames zorgt ervoor dat ik ook blij ben en trots. Trots op het behaalde resultaat van zowel mijzelf als de dames.

Wil jij ook zo'n leuke dag beleven en zelf een jurk maken? Of wil jij nog snel voor de kerst je eigen kerstjurk maken? Dat kan! Via deze link kun je een plaatsje reserveren. 
  
In het vervolg geen blog missen?? Stuur me dan je email adres op blog@anydress.nl en zodra er een nieuw blog uit is, stuur ik je hem toe. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie :)